Chvalšinský bazárek a jarmark opět na scéně

Články

11. března se po delší době konal chvalšinský bazárek a jarmark, tentokrát pod taktovkou spolku Koumák. Paleta prodejců byla velmi pestrá, návštěvníci si mohli zakoupit nejenom bazarového oblečení, potřeby pro děti či do domácnost, ale také vkusné dekorace, háčkované výrobky, ručně šité oblečení, nové dámské a pánské oděvy, domácí zavařeniny, svíčky a mnoho dalšího. Celá akce se nesla v duchu přátelského setkání, proto nechyběla dobrá káva a něco sladkého.

K dispozici byl i informační stánek sloužící k prevenci rakoviny prsu – edukaci samovyšetření.

Prodejců se celkem přihlásilo 26, počet návštěvníků pak přesáhl čísla 130. Na akci zavítali jak místní, tak lidé z okolních obcí a měst. K pohodovému průběhu přispělo jistě i prostředí, ve které se akce opět mohla konat. Ti, co ještě v kulturním domě ve Chvašinách nebyli, velmi pozitivně hodnotili pěkné a čisté zázemí a dobrou dostupnost.

Chtěli bychom poděkovat všem příchozím, ať už přišli jako prodávající či jako návštěvníci, protože hlavně díky nim se celá akce vydařila a vlila nám do žil chuť ji znovu opakovat. Rádi bychom další jarmark s bazárkem uspořádali opět na podzim tohoto roku. Případní zájemci o prodej se mohou na nás obracet s rezervací místa již nyní. Je také možné sledovat naše webové stránky, kdy o všech akcích, které máme v plánu či zrovna realizujeme, dostatečně informujeme.

Petra Maxová (16.3.2023)

2 komentáře. Nechte nové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosím, vyplňte toto pole.
Prosím, vyplňte toto pole.
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.
Chcete-li pokračovat, musíte souhlasit s podmínkami

Menu