Koumák slaví 10 let

Články

Letos tomu bylo přesně 10 let, co se zrodil Koumák. A to byl důvod k velké oslavě se vším všudy. Pokud jste se zúčastnili, určitě nám dáte za pravdu.

Odpoledne se slavilo s dětmi. Každý mohl dělat to, na co měl zrovna náladu. Někdo si užíval teplého jarního počasí venku, povídal si s ostatními, které dlouho neviděl (dorazily totiž nejen koumácké děti, ale také rodiny spřátelených spolků z blízkého okolí), jiný se účastnil soutěží v sále, děti si mohly také vyrobit buttony s vlastními motivy… A komu se zrovna nic z toho nechtělo, nebo si jen potřeboval dát pauzu a odpočinout si, ten se mohl jen tak posadit, dát si něco dobrého k pití a vybrat si z lákavé nabídky občerstvení – měli jsme gyros v tortilách, hovězí guláš, ovoce, pečivo…

Večer pak přišla na řadu oslava v dospěláckém stylu. V obecním sále v Holubově jsme uspořádali narozeninovou párty formou plesu se vším všudy. To znamená, že nesměla samozřejmě chybět kapela. Při jejím výběru jsme nemuseli chodit daleko. Věděli jsme, že přespolní Chlapi v sobě jsou sázka na jistotu. A taky že jo. Taneční parket byl zaplněný, co to jen šlo. Vyprázdnil se vždycky jen o přestávkách. Ale ani v těchto chvílích nebyla nuda. Pro zpestření zábavy si mohli všichni koupit lístky do tomboly, ve které se hrálo o velmi krásné ceny. Z těch větších stojí za zmínku například půjčení MG auta na víkend, poukaz na ubytování v hotelu, dopravu, očkování… S nadšením se setkal také slevový poukaz náš letní tábor. Pokud jste však vyhráli byť jen některou z menších cen, věříme, že i ta vás potěšila, jelikož ceny v tombole byly opravdu moc pěkné.

Za to, že jsme pro vás mohli nachystat takto krásnou tombolu děkujeme všem, kteří nám do ní nějakým způsobem přispěli. Vážíme si toho.

A děkujeme i všem, kteří to s námi přišli oslavit – párty jsme připravovali pro nás všechny. 

Doufáme, že jste si oslavu náležitě užili a že se v brzké době potkáme na některé z našich dalších akcí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosím, vyplňte toto pole.
Prosím, vyplňte toto pole.
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.
Chcete-li pokračovat, musíte souhlasit s podmínkami

Menu